Despre Noi

Femei in Afaceri a fost infiintata in anul 2009 de catre Alice Botnarenco si este un portal cu cele mai noi informatii din mediul business romanesc si international, o sursa de inspiratie pentru femeile interesate sa evolueze profesional (prin interviurile, evenimentele si stirile prezentate), cat si o platforma de promovare a femeilor si a afacerilor conduse de acestea.

In cei aproape 7 ani de activitate, Femei in Afaceri a acumulat experienta organizarii a sute de evenimente de business networking, conferinte, workshop-uri, seminarii si targuri cu afaceri conduse de femei. 

In anul 2012, Femei in Afaceri a reprezentat Romania la Global Summit of Women 2012 (Atena, Grecia) – cel mai mare forum economic international pentru femei. Acesta a fost primul pas catre dezvoltarea internationala a organizatiei si a pus bazele a numeroase parteneriate cu asociatii de femei de afaceri, printre care si AFAEMME (Spania), WEConnect International (UK), Inspiring Wo-Men Business Club (Luxembourg), Asociatia Femeilor Antreprenoare din Moldova si multe altele.  

Tot in 2012, Femei in Afaceri a lansat prima platforma de membership dedicata femeilor din mediul de business romanesc, prin intermediul careia a fost creata o comunitate de femei active, implicate si interesate de dezvoltarea lor profesionala.

Astfel, Femei in Afaceri a construit parteneriate si colaborari intre membrele active in comunitate, le-a oferit expunerea si promovarea necesara, a deschis drumul catre noi oportunitati de afaceri si le-a oferit acces la evenimente de business interne si internationale.  

Implicarea ca sursa activa de informatii despre mediul de business, prin stiri, evenimente, dar si interviuri inspirationale cu oameni de afaceri cu experienta sau la inceput de drum, cat si increderea dobandita in piata, a dus la recunoasterea organizatiei Femei in Afaceri ca una dintre cele mai valoroase surse de informare si de dezvoltare din mediul de afaceri!

Informatii despre evenimentele si proiectele noastre: www.femei-in-afaceri.ro 

 

PARTICIPA SI TU!

Poti alege sa participi la conferinta si sa inchiriezi un stand de prezentare/vanzare pentru produsele si serviciile tale.
20
JOI
OCTOMBRIE
2016